V letních dnech, víc než kdy jindy, hledáme jak se zchladit.
Krom koupališť, bazénů, klimatizací a větráků k horku prostě patří zmrzliny. Sladoled, nanuk, zmrzka, kopečková, na klacku nebo v kornoutu, smetanová nebo sorbet možností, jak se osvěžit a zamlsat si je víc než dost.
Bohužel pokud se začtete do složení, poleje Vás zase horký pot - ztužené tuky, velké množství cukru, barviva, ochucovadla a mnoho dalšího. Některé zmrzliny mají opravdu děsivé barvy, které se dlouho drží na jazyku, jiné mají chuť, jako byste lízali kostku másla v čokoládě. Pokud jste rodič a nebo Vám záleží na tom, co jíte, začíná pro Vás nelehká cesta, jak najít mezi tím vším, to nejmenší zlo.
Řešením může být dělat si zmrzlinu domácí, k čemuž Vám skvěle poslouží tvořítka na zmrzlinu od Tescomy.
Že je to obtížné a složité? Vůbec ne a ještě víte, co jíte!!! Záleží jen na Vašich chuťových preferencích, zdravotním omezení a času. V jogurtu rozmixované slaďoučké ostružiny. Mlsání bez přidaného cukru, zmrzlina, kterou se nebojím své princezně dát.
Nemáte dost času? Stačí do tvořítka nalít 100% pomerančový džus s dužinou a nechat mrzák konat, osvěžující a bez námahy.
Řešením může být dělat si zmrzlinu domácí, k čemuž Vám skvěle poslouží tvořítka na zmrzlinu od Tescomy.
Že je to obtížné a složité? Vůbec ne a ještě víte, co jíte!!! Záleží jen na Vašich chuťových preferencích, zdravotním omezení a času. V jogurtu rozmixované slaďoučké ostružiny. Mlsání bez přidaného cukru, zmrzlina, kterou se nebojím své princezně dát.
Nemáte dost času? Stačí do tvořítka nalít 100% pomerančový džus s dužinou a nechat mrzák konat, osvěžující a bez námahy.
Představivosti, co s čím smíchat dát do tvořítka a zamrazit se meze nekladou. Jogurt v kombinaci s kokosovým cukrem, je zatím nejexotičtější parádička, kterou jsme zkusili, ale teprve začínáme.
Vychutnejte si MD Blog jako Android aplikaci
Registrace novinek z blogu zde
MD Blog moje mateřství uveřejňuje články na téma děti, móda, fitness a cvičení, fotografování, vaření a recepty, výlety, recenze na produkty, novinky i videa, zprávy, jídlo, rady, tipy i triky
Komentáře
Okomentovat